Asta devine o certitudine, atat timp cat tot mai multi isi arata disponibilitatea in perioada asta.
In principiu popasurile de aprovizionare ar trebui sa fie scurte si rare, cele de distractie vor fi mai lungi si in zone naturale, departe de asezari. Capidava este de vizitat, intr-adevar. Am tot trecut pe Dunare pe langa vestigii, dar niciodata n-am vizitat.
Cu peridocul eu rezolv simplu, vine cineva cu mine si se intoarce la Bucuresti cu masina si peridoc,dupa ce am lansat barca la apa.
Dar la mine , ca si la Capitan, lucrurile sunt smple fiindca barcile noastre se lanseaza la apa in 10 minute.
Pe Gabi Hetruc va trebui sa il mai ajutam cu transportul barcii si montatul arboradei, dar avem timp sa organizam asta.
O idee de program este buna ca sa stim in mare traseul. Desigur, daca ne simtim bine intr-un loc, am putea sta mai mult acolo. Ideea generala este tocmai distractia, traseul sau distanta parcursa nu conteaza atat de mult ( toti am facut acest traseu de mai multe ori

Cred ca "Barca Week" va continua si dupa saptamana propusa . Avem barci care vor sa ajunga in mare, altele care vor sa ajunga in delta .
Lindor cred ca va opta pentru bratul Sulina la iesirea in litoral . Dan cu barca lui poate va dori la fel. Eu ii pot insoti la Sulina, apoi pe mare pana la Sfantul Gheorghe si de acolo in Razelm, daca voi lasa barca tot la Lunca.
Deci prilejuri multiple de imprieteniri si calatorie .
Un punct cu rezonanta faina in memoria mea si a lui Romeo este Perisor

O sa discutam si fata in fata, o sa propunem si o sa decantam ideile , pentru ca se anunta un sezon frumos. Si vreau sa il folosesc maximal