Bulgarul Topalov

Experientele traitului pe barca.
Scrie răspuns
Avatar utilizator
skipper
Flottillenadmiral
Flottillenadmiral
Mesaje: 2562
Membru din: Mar Apr 19, 2011 7:35 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Bulgarul Topalov

Mesaj necitit de skipper »

Asa dupa cum am scris la Noutati, bulgarul Dimitri Topalov a fost arestat de politia franceza pentru ca l-au prins cu 400 kg de cocaina in barca.
Mai multe detalii aflam din cateva articole reproduse pe situl http://www.nautica.bg.

Un articol tradus de varul Goagal:

La 52 de ani Dimitar Topalov este fostul vice-preşedinte al Federaţiei navigatie bulgară. Nativ din Burgas, învaţă şi lucrează în Varna. A absolvit Liceul de Matematică şi II Academia Navală, majoring în navigare. După câţiva ani de lucru în navigare maritimă înceapă o afacere privată. Membru al Yacht Club "Capitanul D. Georgiev Varna Port", un absolvent al Academiei de Sir Stayko clubului. El a participat la zeci de regate acasă şi în străinătate. Consiliul de membru şi vicepreşedinte al Federaţiei navigatie bulgare în perioada 2005-2009 în acest moment şi în clubul Varna secretar. La sfârşitul anului 2010 de voiaj "Rândunica albe" (White Swallow) cu comandantul Dimitar Topalov a fost nominalizat pentru "Globul de Aur" Cor Caroli ".

Până de curând, locale persoană Dimitar Topalov a fost legendarul yachtsman. Acum freaca rodie în celula sa de pe insula Martinica. Ca un traficant de droguri la 480 de kilograme de cocaină, confiscate barca pe 28 aprilie.
Topalov a fost mergi la a lua 30.000 de euro cu complicele său şi prietenul Vasilev Plamen să-şi petreacă în Spania mărfuri periculoase Guadelupa. Dimitar are nevoie de bani pentru a putea comanda un iaht nou în Slovenia, după apă proaspătă a lansat "Rândunica albă" a început să-l probleme mult si daune. Toţi prietenii utilizatorului yachtsmen, cu toate acestea, continuă să se întrebe cum Mitko a ajuns în această încurcătură.
"Istoria este plină de mistere. În Varna, nimeni nu ştie acest lucru Plamen, care a fost cu Mitko la bord", a declarat Stanislav Viktorova ieri, un prieten apropiat al yachtsmen. Stanislav are, de asemenea, luat la bordul yacht din Valencia şi a navigat cu Topalov în luna septembrie 2010 a trecut inainte de arestarea sa de pe insula de Topalov. Martinica în Insulele Caraibe două schimb de e-mail-uri.
Mitko în şedinţa de fateful se întoarce cu columbieni care au venit la masa lor la hotel în Port de Speyn în Trinidad şi Tobago. În acest moment, Mitko şi Plamen au fost mai mult decât disperată. Topalov se mira cum de a conduce barca în Europa. Acesta a fost de acord cu proiectantul a "White Rândunica" Bregant Gaber de a vinde această instanţă, şi slovenă lui de a proiecta şi construi noi. Au fost condus discuţiile cu constructorul barca - Oceantec companie. Reparaţiile la "Rândunica albă", după care participă la regatei, "The Way a romanului" în noiembrie 2010, nu sa oprit. Topalov a marcat barca ultima andocare în Guadelupa pentru reparaţii din nou.
Plamen adesea glumea că cheltuielile câteva kilograme de cocaină de peste Atlantic vor veni bună şi va rezolva toate problemele. Columbian le-a oferit doar că atât bulgarii şi alţii nu pare surprins de oferta. America de Sud a declarat că cele două oferind o € 15.000 pentru a conduce un transfer mic de cocaină în Europa. Plamen strîngînd mîna Topalov nu poate rezista. Pentru garant foarte rămase încă 20.000 de euro, în funcţie de poliţia franceză.
"Plamen este foarte posibil să fi fost în combinaţie cu columbian" investigarea cazurilor suspecte. Anti-mafia au evidenţiat faptul că născut în Dimitar satelit Razgrad este în curs de investigare pentru medicamente la domiciliu, mai târziu, o interdicţie de a părăsi ţara din cauza impozitelor neplătite. Poate că întâlnirea cu columbian Topalov a fost filmat pentru că autorităţile franceze de combatere a traficului de droguri au urmat bulgarii de la participarea la regata, "Calea de rom" din Franţa spre Guadelupa în luna noiembrie la arestarea sa în aprilie.
Suspiciunile împotriva sa a început să daune neprevăzute pentru iaht după lansarea sa în luna noiembrie.
În februarie, el a urcat o barca cu columbian şi Plamen să se îndepărteze de la portul ocean de Guadalupe Maria Ponte o Pitre. Circa 200 de mile la sud Topalov a văzut portocaliu balize în apele internaţionale. Columbian captează semnale Beacon. Acesta este un semn că cocaină este atins. La bordul navei sa încheiat up bag zecea impermeabil cu praf alb, cântărind 480 de lire sterline. Suma este mai mult decât ceea ce au negociat, ci ca Topalov a spus în adresa sa de e-mail-uri în timpul regatei lui Stanislav Viktorova - Never Surrender nu, du-te înapoi (Nu renunta niciodata, nu merge înapoi). Două ore mai devreme pe acelaşi traseu a trecut de containere din Venezuela, care a pus drogurilor în apă cu geamanduri.
"Dumpingul la mare este modul traditional de a transfera medicamente - niciodată la bord cu placa nu pentru a fi nave capturate", explică anti-mafia.
Acest lucru duce la arestarea ulterioare, care se bazează viaţa lui Topalov cu susul în jos.
Acum, el freacă rodii şi nu ştie când va veni gratis. "Sper ca celula sa de pe insula Martinica nu rupe duhul lui," speră prietenul lui Stanislav.
Acesta nu reuşeşte într-o furtună ultima regată


La 7 noiembrie anul trecut ani Dimitar Topalov este cu adevărat fericit. La câteva zile după începerea regatei, "Calea de rom" şi 30 de mile de la început în Saint Malo, scrie el - "Sdadohme roşu lanternă." Acest lucru înseamnă că acum nu este ultima coloană a iahturi 42 din clasa 40, care este în concurenţă "Rândunica albă".
Topalov ovaţii jaf ca yachtsmen, care a revenit în ţara noastră în navigaţie trans-atlantice. Chiar si cu plecarea din portul francez din Saint Malo, cu toate acestea, a început adversitate pentru Topalov. La scurt timp după începerea a intrat cu forţa în Roscoff deoarece spinnaker cade în apă şi dezorientat. Începe să închidă, dar o furtună puternică face ca 45-inch crăpătură în partea subacvatice din barcă şi Topalov a renunţat la cursă. Urcat în barca de andocare la Horta în Azore. În decembrie, ajungând chiar în Bulgaria pentru câteva săptămâni. În ianuarie, începe cu yachtsman portughez în Insulele Canare. Apoi, trece la Capul Verde. Atunci când decide să meargă la Guadelupa din nou - nu este clar. Oficial nu se va repara barca. "Am trecerea mea din Oceanul Atlantic de făcut", a declarat Stanislav Viktorova Topalov în luna februarie. E tăcere. Şi apoi - şi întâlnire cu cocaina columbiana.


Si inca unul din ziarul "Standard" din 1 Iunie 2011:

Investigation for drugs in our Plamen Vassilev of Razgrad and Colombian nationals engage in an affair with trafficking cocaine Varna sailor Dimitar Topalov nautica.bg learned from investigative journalist for the newspaper "Standard" Dimitar Iliev. At a meeting in Port of Speyn, Trinidad and Tobago, has offered the Colombian Topalov and Vasilev to drive a small shipment of cocaine to Europe, promising a € 15,000, according to French police. "Plamen is very likely the man who brought Colombian and" investigating suspect cases. According to them, Plamen is being investigated for drugs at home, later a ban to leave the country because of unpaid taxes. Perhaps meeting with Colombian Topalov was coated because the French authorities to combat drug trafficking have followed the Bulgarians from participation in the regatta, "The Way of rum" from France to Guadeloupe in November to his arrest in April.
The three leave Pont and Pitre, Guadeloupe, and after a transition of about 200 miles to reach the radio broadcasting orange buoys. On board the boat ended up 10 waterproof bag with white powder, weighing 480 kg - much more than what they negotiated. Two hours earlier on the same route has passed container from Venezuela, which has placed the drugs in the water with buoys. "Dumping at sea is the traditional way of transferring drugs - never on board with the board to not be captured ships," explained by anti-mafia CDCOC.


Deci de aia mergea el asa in zig-zag la Ruta Romului?
Ubi allii finiverant, inde incipimus nos!

dan_matiesanu
Oberstabsgefreiter
Oberstabsgefreiter
Mesaje: 114
Membru din: Mie Mai 11, 2011 4:02 pm

Re: Bulgarul Topalov

Mesaj necitit de dan_matiesanu »

traducerea e priceless... "acum freaca rodie"... de retinut ce poti pati daca cedezi tentatiei

Carasu'
Oberstabsgefreiter
Oberstabsgefreiter
Mesaje: 122
Membru din: Mie Apr 20, 2011 5:09 pm

Re: Bulgarul Topalov

Mesaj necitit de Carasu' »

RIP

ghrt
Oberstabsgefreiter
Oberstabsgefreiter
Mesaje: 132
Membru din: Vin Mai 13, 2011 11:46 pm

Re: Bulgarul Topalov

Mesaj necitit de ghrt »

I-au mai prins acum câţiva ani pe unii care au adus droguri cu iahtul din America Latină în Spania. Au atras atenţia la a doua excursie. De data asta, probabil că o aşa cantitate a atras foarte repede atenţia.
Cât despre Ruta Romului, probabil că va fi la un moment redenumită cu ceva mai modern, Ruta Spumei Albe sau asemănător...

Scrie răspuns