Chestii, trestii

Unde, cand, cum, cine cu cine, in ce scopuri, poze compromitatoare
Scrie răspuns
Avatar utilizator
andy
Oberstabsgefreiter
Oberstabsgefreiter
Mesaje: 154
Membru din: Mar Oct 25, 2011 8:04 pm
Localitate: 43°50'15.41" N 28°35'29.27" E
Contact:

Chestii, trestii

Mesaj necitit de andy »

In tara se intampla diverse chestii, trestii si lumea habar nu are.

Asa ca, decat sa aflam in ultimul moment de cine stie ce evenimente gen Festivalul Borsului, al stiucii, al berii, al pastramei, etc etc deschid un topic nou pe acest subiect si voi posta urmatorul anunt pentru cei care au drum in Buzau zilele urmatoare:

Festivalul carnatilor de Plescoi

"Pensiunea „Casa Matei” din loc. Berca, Buzău, in parteneriat cu ANTREC (Asociaţia Naţionala de Turism Rural, Ecologic si Cultural), Filiala Buzău, Consiliul Județean – CJCA Buzau si Primăria Berca, organizează Festivalul Cârnaţilor de Pleşcoi – ediția a VI-a, marca înregistrata la OSIM, sâmbăta si Duminica, 5-6 octombrie 2013, incepand cu ora 11 a.m.
Evenimentul se va desfăşura in localitatea Berca, pe platoul din fata Pensiunii „Casa Matei” precum şi pe străzile învecinate. Festivalul Carnaților de Pleșcoi reunește standuri de prezentare si vânzare ale pensiunilor din Buzău, membre ale ANTREC precum si producători locali de: Carnați de Pleșcoi, pastrama, brânzeturi de oaie, de capra sau de vaca, diferite produse de panificație si patiserie, must si vinuri locale de Blăjani, de Zorești sau Pietroasele, artiști plastici, etc. Pe toata durata celor doua zile de Festival, pe o scena in aer liber dansează si cânta muzica populara si ușoara, diferiți artiști consacrați sau aspiranți la succes, de pe întreaga Vale a Buzăului.
"

Scrie răspuns